Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 24 september 2015

Vår bok är med på bokmässan i Göteborg

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i montern på bokmässan och det känns förstås både spännande och roligt.


 


Detta är en av alla fina bilder som finns med i boken, tagen av Denise Landerberg. Rätten heter Chili beef och är "uppfunnen" av min dotter Alexandra.


Alexandra ska snart träffa ett par föräldragrupper och prata om mat och matlagning med barn. Fantastiskt roligt. Vårt mål med boken var just att inspirera föräldrar att laga mat tillsammans med barnen och att förmedla att det inte behöver vara så himla krångligt eller märkvärdigt. Barn är människor :-) och de gillar både kryddor och grönsaker om de bara får prova.


En annan trevlig nyhet jag hörde på radion är att bokhandeln börjar vinna mark igen. Den fysiska bokhandeln har ökat sin försäljning mer än Internetbokhandeln. Yes! Det finns väl heller inget som går upp emot att gå in i en bokhandel och gå och bläddra i böcker, känna doften av nytryckta böcker och försvinna bort ett slag i andra världar eller spännande recept.


 


Där försvann bloggen in i en burk med inlagd gurka. Så himla enkelt att göra och du slipper alla märklig E-ämnen.


 
#kokbok #recept #mat #barn #barnmat #matlagning

 
ANNONS
 
Min plats i solen

Min plats i solen

3 oktober 2015 23:19

Vad roligt! Jag hoppas att det gick bra för er bok på bokmässan? :) Tack snälla du för dina fina ord på min blogg. De värmde gott. :)

Sköt om dig!

Kram Lotta

http://minplatsisolen.blospot.com

Ann-Britt

4 oktober 2015 08:09

Tack. Ha en skön dag.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Av Ann-Britt - 17 september 2015 10:31

Jag läste en intressant debattartikel i HD idag. Länk här: http://www.hd.se/min-mening/2015/09/17/sluta-folja-andras-digitala-latsasliv-och-folj-dig-sjalv-och-dina-egna-ideer/   De flesta av oss, både äldre och unga, spenderar nog för mycket ti...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se