Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2015

Återigen en kväll att njuta av

Av Ann-Britt - 19 augusti 2015 08:04

Vi satt ute till 23.30 igår. Jag är så tacksam över denna avslutning på sommaren. Faktiskt hellre att regnet föll i juni-juli och att augusti-septemer blir fina månader. Det är det jag tankar energi ifrån och kan ta mig igenom vintern på. Jag menar om det nu tvunget måste falla så många millimeter regn.

Jag ser fram emot nästa vecka när Gabrielle och Camille kommer. Det känns väldigt lyxigt att ha helt privat kurs någon/några dagar. Det blir ett bra sätt att komma igång inför hösten. En liten kick-start.

På helgen är det öppet för alla. Vi har någon deltagare som kommer på fredagen för enstaka lektion. Då kan vi pusta ut lite mellan våra lektioner.

Kursen är samma helg som Bjuvskalaset. Hm, jag tror vi får dra iväg med gästerna dit. Clabbe DJ och Gunhild Carling är på plats och det borde våra skotsk-franska gäster få uppleva. Herregud, Clabbe höll igång oss när vi var i discoåldern. Vissa människor åldras aldrig.

Vad tror du de tycker om detta?

Jag avslutar med några bilder från Kafferepet. Vi lyckades inte komma upp i förra årets summa. Folk var inte så köpsugna så det såldes inte så mycket sjalar och peppar, vilket är föreningens möjlighet till inkomst, utan det var inträde och lotter som stod för intäkterna. Nåväl, 17000 drygt är inte fy skam och räcker till mycket i Kambodja.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se