Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 1 juli 2015

Nästan overkligt - vår bok är på sluttampen

Av Ann-Britt - 1 juli 2015 11:17

Ett tag kändes det som att vi aldrig skulle bli klara. Vi har alla tre andra jobb och åtagande och bor en bit ifrån varandra så det blev långt mellan fotograferingstillfällena. Ibland kändes det som allt gick i stå. Inte helt lätt att synka våra tider och fotomodellernas möjlighet att komma. Till slut var vi nere på tre modeller, men det gick ju utmärkt det också.


Men nu tusan är den snart klar. Vi inväntar hela layouten imorgon.


De gånger vi träffades hade vi väldigt roligt och vi upptäckte att vi tänkte lika Denise, Alexandra och jag. Denise var snabb som en vessla med kameran och Alexandra och jag sprang som illrar mellan kök och bord med diverse rätter. Helt slut i rutan när dagen var över. Det är inte speciellt glamoröst att göra böcker, men attans så kul.


Har redan beställt ett ISBN-nummer till   Det är lika bra att sikta mot stjärnorna!


 


En fotomodell som ser lite tveksam ut...


Boken riktar sig till både vuxen och barn. Barn äter faktiskt helt vanlig mat om de får chansen. Man behöver inte göra enbart korv och köttbullar. Vår egen 3-åriga dotter slukade med stor frenesi löjrom när vi var bortbjudna en nyårsafton, då andra barn fick köttbullar. Hon blev djupt besviken när hon såg barnens tallrikar.


Oj, så spända vi är över nästa mail från vår layouthjälp!


#bok #mat #recept #litteratur #kök #barn #kokbok #ISBN

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se