Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 30 maj 2015

Jag är en knäpp mormor

Av Ann-Britt - 30 maj 2015 18:09

Barnbarnet och jag ligger helt på samma nivå när det gäller tokiga upptåg. Alltså är jag inte den bästa att ha i närheten när det ska vara lugnt och harmoniskt vid läggdags. Eller jo, jag är nog rätt bra att ha till hands förresten.


Jag har bara så makalöst roligt ihop med honom. Det räcker att vi tittar på varandra så börjar det bubbla av skratt. Underbar känsla! Det är inte alltid omgivningen är på samma nivå som vi, men det gör inte så mycket. Tänk att man kan ha så roligt med en knappt 2-årig liten kille.


Min dotter sa ”det är nog för att ni är kräftor båda två som ni har så roligt” och det är det kanske.


Det ska bli spännande att se om lillasyster blir lika stollig.


Barnbarn föryngrar har jag läst och det stämmer visst! Fast spegeln säger något annat. Jag har spatserat "silly walks" förbi grannarna och hoppat i vattenpölar så det står härligan till. Jag hade nog inte fått gjort det utan honom   


Så lillasyster, nu vet du vad som väntar dig.


 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se