Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 23 maj 2015

Hingst på vift

Av Ann-Britt - 23 maj 2015 12:48

Jag skulle lätt vinna Guinness rekordbokspris vad det gäller snabbaste påklädning av jeans och stövlar när grannen ringer och säger att en av hingstarna är ute ur hagen och står nere vid tjejerna.

Två sekunder senare är vi på väg ner med grimmorna.

Aciano var kvar i hingsthagen och det är Bailarino som visar upp alla sina konster för 7 intresserade damer.

Vi fick tag i Bailarino, som lugnt följde med in i stallet. Givetvis hade han hellre stannat hos damerna, men men.

Jag gick ut för att hämta Aciano och ser då att han står kvar i hagen och det är endast den översta tråden av 3-trådarsgrinden som är hel. Det är allt som håller honom kvar. En enda liten elastisk grindtråd 170 cm över marken. Han hade lätt kunnat passera under.

Jag hämtar honom och han följer med lugn som en filbunke.

Ljuvliga grabbar. Men nu får de tillbringa några timmar på box så vi kan laga och fixa. Det är dessutom Mello ikväll! Grabbarna får vara kvar inne tror jag så vi kan följa tävlingen i lugn och ro.

Jag som skulle bara lata mig. Tur jag har hästar som håller igång mig. Man får ju inte helt slöa till. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se