Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 22 maj 2015

Ska drömmen om vår operafest gå i kras

Av Ann-Britt - 22 maj 2015 11:14

Är det ordet opera som skrämmer bort publiken? Det är så många som sagt till mig att "det där med opera är inget för mig" eller "opera, det begriper jag mig inte på". Men vi lovar att programmet denna kväll passar alla som tycker om vacker musik.


Det är en möjlighet att testa dina gränser en smula, men också att höra musik som är så vacker att tårarna faller. Det blir en blandning av opera, operett och musicals.


Vi har fått uppmärksamhet i pressen och det är väl knappast någon, som följer mig på fb eller blogg, som har missat tillställningen? Men biljettköpen är för få för att bära kostnaderna för arrangemanget. Trots ett par sponsorer, LRF och Selleberga El och trots att Fremlab har varit väldigt tillmötesgående med tekniken.


Jag tror alltid på ärlighet först, så att skylla på sjukdom om vi ställer in känns helt fel.


Lyssna på Carolina, live från Maria-kyrkan 2007, och fundera över om du kan vara utan denna upplevelse.


http://www.carolinaolof.com/musik_02.htm


Mina tårar faller när jag hör henne, inte bara för att det är så vackert utan det gick upp för mig hur mycket det betyder för mig att denna operafest ska bli av. Känner mig otroligt bedrövad och hoppas på ett mirakel med 100 sålda biljetter innan helgen.


Kvällen blir magisk. Tänk er vacker musik, goda munsbitar med ett glas förfriskning i pausen och lite mingel med sångerskorna på stallbacken efter konserten. Vill du verkligen missa detta?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se