Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 21 april 2015

Mormor till goding nummer två

Av Ann-Britt - 21 april 2015 09:22

Den allra vackraste vårdag valde lilla Tyra att komma till världen. Lyckan är total hos oss alla. En pojke och en flicka i familjen, det kan inte bli mycket bättre. Storebror är knappast medveten om vad som landar hos honom om någon dag. Jag visade kort på lillsnuttan igår och han tittade förundrat. Är man knappt två år tar det lite tid bara att känna igen mamma utan megamage. Tänk att få plats i hennes knä igen. Härligt!


Vårsolen lyser och värmer gott idag. Måste firas med en kopp java, lutad mot en varm tegelvägg.


Jag kämpar på med vår operafest. Trevliga Röda Kvarn ska pusha för vårt evenemang. De visar live-opera från de stora scenerna och vi kompletterar varandra. Underbart med öppna och generösa människor, som ser en win-win i detta. I helgen ska vi till Röda Kvarn och se Cavaleria Rusticana och dela ut flyers. Då hoppas vi på många som är sugna på opera ridhus :-)


Det är så roligt att titta tillbaka i bloggen. Den är min dagbok. Någon händig som vet hur man skulle kunna spara allt? En gång gjorde de nämligen om och bytte adress och ett par års bloggande bara försvann. Då blev jag lite ledsen :-(


Här bilder från 2009. Plommonträden blommade den 28 april och bilderna av Aciano är från den 24 april.


      
ANNONS
 
Malin Johansson

Malin Johansson

28 april 2015 09:42

Grattis ännu en gång till ny familjemedlem.

http://havrefallen.blogspot.com

Ann-Britt

28 april 2015 09:53

Tack för det :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se