Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 10 april 2015

Bara att bryta ihop och gå vidare :-)

Av Ann-Britt - 10 april 2015 20:58

Ja, inget allvarligt har hänt. Bara en delikat kaksmet som åkte i golvet.

Vi har hundkurs här i helgen och vi väntar vårt andra barnbarn samtidigt. Det innebär att vi är stand-by för att passa blivande storebrodern när mor och far åker till BB.

Jag skulle alltså vara väl förberedd inför kursen genom att baka kakorna ikväll. En gick bra tack och lov.

Den som åkte i golvet var en riktig pangsak med blåbär och grejor i. Om jag ska se det från den ljusa sidan, vilket är lika bra, så var det tur att det var en stabbig smet. För då slapp jag torka 3 liter kakgegga över hela köket. Nu var det enkelt arbete.

Fast nej, jag har inte riktigt distans till det än för att se någon humor i det. Jag har försökt. Min bästa brödskål gick åt fanders dessutom.

Marknadsföringen av operafesten går framåt. Även där gäller det att ha jobbat undan innan lillbebis anländer. Även om det bara rör sig om något dygn som vi behövs. Jag har knappt sett solen på två dagar. Har suttit vid datorn hela tiden. Kom inte ur stallkalsongerna på hela dagen igår för jag var så upp i mitt arbete. Slängde mig vid datorn när vi fixat stallet och sedan gick dagen snabbt.


Vi har världens sötaste möss i stallet. Disneyvarianten, som små bubblor pilar de omkring. Nästan lite synd att de blir kattmat.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se