Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 21 februari 2015

Alla friska och krya

Av Ann-Britt - 21 februari 2015 13:04

Futura är back in business sedan någon dag. Hon får mysa i gräshagen någon dag till.

Det här regnet är så fruktansvärt onödigt. Vi hade precis blivit av med geggan :-(

Dags att bryta vinterkoman och komma igång med träningen. Oh, så sugen jag känner mig (inte). De hästar jag hittills jobbat lite med har vilat sig i form. Trevligt! Där fick jag bevis nog för att ta det lugnt årets tristaste period.

Kroppen är trött av allt stalljobb. Även om maken och jag delar sysslorna är det rätt tufft med 9 hästar på box. Tänk om det funnits lönsamhet nog till Active stable. Då hade jag beställt grejor direkt. Och så bra för hästarna.

Är det någon bloggläsare som har lönsam boxuthyrning? Nä, tänkte väl det :-)


Fin sjö på grannens åker och massor av fiskmåsar på fälten. Det var 5 sångsvanar som höll till hos grannen ett bra tag. Då är det blött.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se