Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2014

Alla hästarna på stall över natten

Av Ann-Britt - 30 oktober 2014 13:38

Tjosan så kallt det blev med en gång. Vi tog in alla stona så de fick sova ut i varm och go halm. De är för roliga för de vet alltid precis hur vi tänker. De nätter de ska vara ute går de långt bort i hagen och betar, men igår stod de vid grinden färdiga och redo att gå in. Uppdelade i den ordning som vi brukar ta dem. Ibland är det lite läskigt och man undrar hur tusan de vet. Det är inte första gången de gör detta nämligen. De hänger aldrig vid grinden annars.


Bailarino fick ett pass med både mig och Kenneth imorse. Jag inledde och då satt Kenneth på pallen och tittade på. Jippi, en ryttare sa Baila och stannade för att plocka upp Kenneth. Det där med att någon bara ska sitta helt sysslolös och glo det begriper han inte. Den arbetsmyra som han är.


Nu blev det ingen ridning ändå utan han fick jobba markarbete med oss båda. Galoppen bjuder han gärna på, lugn och fin. Han verkar tycka det är jätteskönt att galoppera.


Det blir nog innenatt igen för dmi utlovar regn. Marken är tämligen mättad med vatten och de kan gott få komma in och torka upp.


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se