Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 8 oktober 2014

Bailarino officiellt insutten

Av Ann-Britt - 8 oktober 2014 18:03

Då var det klart och lilleman är ridhäst :-) Jag körde först skritt, trav och galopp på lina och han var lika duktig idag. Sedan fick han ställa sig vid pallen och Ingrid hängde över ryggen på honom och klev sedan upp och av några gånger. Han stod där stilla och fint. Gnagade på linan gjorde han förstås för lite konstigt var det, men han såg väldigt nöjd ut när han förstod att det var bara detta lilla vi ville. "Jaha, hon ska bara sitta där. Ja men då så."


Efter det gick jag några rundor med honom så han fick processa det som hänt. Och processa gjorde han. Han funderade och var helt trött. Gick och klippte med ögonen. Jag stod stilla med honom och höll bara min hand på hans panna ett bra tag. Han njöt. Har nog aldrig sett honom så nöjd och stillsam.


        


Först en fin travbild och efter det tre galoppbilder.


 


Nöjda kompisar.


Aciano fick på sig TTeam-lindor för att hjälpa honom förstå det där med sadelgjord. Han bev väl söt i presentförpackning?


Jag kan hänga på hans rygg och tyngden bryr han sig inte om. Men när jag drog i "gjorden" blev han genast mer på sin vakt. Jag provade maglyft med händerna och det gillade han. Ett par veckor med det här arbetet kommer att göra underverk.


     


Bara den lilla hjälpen från en mjuk linda fick honom att trampa in under sig ännu bättre.


Vi är smällnöjda med våra killar  
 
ANNONS
 
Malin Johansson

Malin Johansson

9 oktober 2014 08:19

Hej vad skaffar man de lindorna? verkar ju vara effektivt det där med tteam

http://www.havrefallen.bloggspot.se

Ann-Britt

9 oktober 2014 08:58

Du kan köpa på apotek eller överallt där det säljs elastiska lindor. Behövs inga specialare. Bara de är av bra kvalitet och håller spänsten.

 
Malin Johansson

Malin Johansson

10 oktober 2014 09:49

ÅÅÅ tack det var som jag trodde då tackar så mycket för detta

http://www.havrefallen.bloggspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se