Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 30 september 2014

Så var det killarnas tur igen

Av Ann-Britt - 30 september 2014 13:00

Våra huliganer har gått och slappat länge nog nu. Idag inledde jag med hovvård och det hade de aldrig varit med om påstod de. Men med lite tålamod och ett par hysteriska utbrott så ser de nu bättre ut. De är som småungar efter den långa betesvilan, men det blir väl snabbt ordning på dem igen. Kanske, hoppas jag...


Aciano gick in i ridhuset med sadel på och det var dödsläskigt tyckte han. Han krummade runt och kände sig allmänt missförstådd. OK, då jobbar vi utan den idag och det tyckte han var en strålade idé. Då gick allt fantastiskt bra. Han svarade fint för indirekt och direkt tygel, kunde öka och minska volten osv. Lugn och fin.


Lite tålamodskrävande småkillar idag alltså, men det är ju så det är med de unga individerna. Bara att börja om från början och hoppas att de sover på saken tills imorgon.


Vi jobbade även Bailarino utan sadel även om han är van vid den numera. Han är i myror-i-byxorna-åldern och en bra läromästare för vårt eget lugn. Det gick fint och imorgon blir det som vanligt, med sadel och kanske ryttare på ryggen.


Baila har blivit en reslig kille. Växer fortfarande och mäter 167 cm med våra mått. Vet inte vad en spanjor skulle få honom till :-)


 


Men de är så vänliga och hjälpsamma ;-)


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se