Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 24 september 2014

Tro sig tusan att Estela börjar bli snyggare

Av Ann-Britt - 24 september 2014 14:00

Hon har gått ner ca 40 kg sedan vi började bli mer aktiva med promenader och träning. Oj, vilken skillnad och det är ju inte så att hon motioneras varje dag precis. Azora har gått upp i vikt så det blir till att ta in på nätterna och börja gå mer promenader med henne. Varje minut jag kan hålla henne från gräs är av godo.


Ingrid och jag tränade samtidigt idag med Estela och Azora. Trots Azoras övervikt fick jag till någon fin galoppfattning. Utan sadel och ryttare. Det får bli så tills hon gått ner några kilon. Det räcker att hon kånkar runt på sina egna kilon.


Vi jobbade båda vid hand och provade en del av det vi lärde oss i helgen. Jag testade lite stillastående, lite på volt och även att från fyrkantsspåret i öppna glida in på diagonalen. Inte så pjåkigt faktiskt. Vi har inte provat det tidigare så jag var nöjd. Azora hade lättare för sluta än öppna. Och jag märkte tydligt hur viktig min egen positionering var. Givetvis.


Fr o m helgen ska vi "hårdköra" med killarna. Nu har de fått gå och tänka på sina tidigare lektioner ett par veckor. Då får vi se vad som fastnat.


 


En stillastående övning från helgen. Öppnahjälp tror jag att det är. Hästen heter Ebony, ägare Ami.


 


Jennys hund Thalassa som stormtrivs hos oss. Här har hon hittat Ingrids knä och chillar. Hon bara finns liksom och hade man inte vetat vem hon tillhört hade man definitivt trott att hon bodde på gården. Det är den enda hunden jag tolererar utan koppel här. Hon jagar inga katter utan bara ligger lite dekorativt någonstans på gårdsplanen. 4 år gammal men en medfödd klokhet. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se