Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 31 juli 2014

Jag är ju en lättrörd uppfödare :-)

Av Ann-Britt - 31 juli 2014 11:03


Jag blir så himla glad när jag får bilder eller filmer med våra telningar. Det behöver inte alls vara att någon har startat svår klass. Det räcker med en mysig betesbild. När jag då ser den här filmen med Figaro på Evisens fb är det ju klart att jag blir alldeles till mig!


Först en kopp kaffe och sedan en till stod och blev kalla för jag tittade på filmen igen och igen. Tänk att min tjocke, lille Figge har blivit så här fin i Evisens omtänksamma vård. Många tårar flöt innan jag väl bestämde mig för att sälja honom. Min förstfödde son :-) men oh så glad jag är över att jag gjorde det när jag ser vad som blev av honom.

Aguila är nog rätt stolt hon också. Hon får allt bra fina avkommor. Vi borde ta itu med inkörning av Azora igen. Hon hade också blivit en grann vagnshäst.


Tack Evisen igen, jag har nog sagt det rätt många gånger, för att du tar så väl hand om honom!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8 9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se