Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 8 juni 2014

Får man ha så här roligt på jobbet?

Av Ann-Britt - 8 juni 2014 12:44

Det är kokboksförfattare jag ska bli när jag blir stor har jag kommit fram till. Tänk att jag äntligen vet det då! Ja, jag glömmer förstås inte bort hästarna. De finns kvar de också.


Igår eftermiddag spenderade dottern och jag några timmar på att leta fina tallrikar och annat vi behöver till fotojobb med nya boken. Hur kul som helst och på arbetstid, eller ja det var ju förstås lördag så det kanske inte är vanlig arbetstid men som egen företagare existerar inte sådana petitesser som vanlig arbetstid  :-)


Vi hittade tyg som jag ska sy barnförkläden av. Vi har inte hittat speciellt roliga i färdigt skick så jag får dra fram symaskinen. I verkliga livet är de mer färgglada än på fotot. Tack IKEA för att du finns.


 


Jag provar mig fram med olika flädersaftsrecept och den utan citronsyra blir god. Lite mildare än annars, men OK. Nu ska jag testa ekologiskt socker i nästa sats.

Alexandra har lagat en god rabarbersaft, snabb att göra och smaskig, så den får också komma med i boken.


 


Puttes kokbok är fylld av recept med Nepeta. Det är favvokryddan för tillfället. Jag lär aldrig få se den blomma.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se