Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 28 maj 2014

Nu är vi så flitiga med hästarna

Av Ann-Britt - 28 maj 2014 07:16

Vi kör en "unghästkampanj" med Cassiopeia och Divina. Stå ensam i stallet och jobba lite på egen hand står på schemat. Kan tyckas som en simpel uppgift, men nog så svårt för en ung häst.


Cassiopeia har överraskat med att vara mycket lugnare än vi trodde. Igår fick hon vila och vi tog in Divina med mamma. Jag passade först på att verka deras hovar och sedan fick Divina gå ut och gå en promenad på gårdsplanen med Kenneth. Hon tyckte det var onödigt, men lyssnade ändå fint. Mamma Ninfa var faktiskt mer upprörd över vårt tilltag där hon stod alldeles ensam och övergiven i stallet. Detta trots att hon såg oss genom fönstret. Kanske ska köra unghästkampanj med henne istället :-)


Divina på prommis.

 


Jag fäller sälg. En efter en faller de för sågen. Vi kör ner träden/grenarna till hästarna som avlövar och barkar av i ett rasande tempo. En hyfsat stor gren blir rensad på en dag. Kvar ligger ett kritvit skelett. Hästarna får i sig vitaminer och mineraler samtidigt som vi slipper pollenspridarna. Mina rosor, som stått gömda bakom träden, blir väldigt glada över att få mer ljus.


Fina Estela på förmiddagspass med Ingrid.


   


"Min mamma" säger Cassiopeia och lägger huvudet över Estelas rumpa när vi återvänder till hagen med henne. "Äntligen är du tillbaka".


 


www.gustavsborg.com

https://www.facebook.com/pages/Gustavsborg-PRE/107676322606502#PRE #ridkonst #AR #häst #ridning #avkoppling #glädje #Gustavsborg

 
ANNONS
 
Malin Johansson

Malin Johansson

28 maj 2014 15:06

Tänk om man kunde göra så att man kommer till dig och "praktiserar" en vecka och få vara med dig och dina hästar och lära sig så mycket som möjligt...det hade varit häftigt,
Jag bara njuter av era bilder och ord

http://www.havrefallen.bloggspot.se

Ann-Britt

28 maj 2014 17:38

Vem vet det kanske går att ordna :-)
Roligt att du läser bloggen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se