Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 27 maj 2014

Lillasyster Cassiopeia fick följa med igår

Av Ann-Britt - 27 maj 2014 08:29

Cassi har velat följa med varje gång vi hämtat Estela. Inte för att hon vill jobba skulle jag tänka mig :-) utan mer för att hon vill följa med mamma. Igår kväll tog vi Estela med döttrar, Futura och Cassiopeia. Cassi har precis fyllt 3 år och det börjar bli dags att göra lite små saker med henne. Hon är på tok för ranglig och tonårsatig för att ens fundera på att ridas, men lite markjobb, lära sig att vara ensam i stallet och annat smått och gott kan vi börja med.


Jag började med Futura och sedan Estela. Estela var bara ute en liten stund och småtjejerna var så duktiga. Jag trodde Cassi skulle vara orolig, men det gick över förväntan.


Futura

    


Och så lillasyster Cassiopeia. En vacker dam som har mognat en hel del märkte vi sedan första gångerna vi tog ut henne ensam. Kenneth fick den äran att vandra runt med henne. Hon har de längsta ben jag sett på en PRE och blir stor (i mina mått mätt). Allt över 160 cm är gigantiskt i min PRE-värld. En elegant tjej. Kallas Hipp-Hipp p g a sitt humoristiska humör. Estela får slanka avkommor, trots att hon själv har väldigt lätt att lägga på hullet.


Vi ska ta en kort, intensiv "träningsperiod" med Cassi nu så får hon stå några veckor efter det och smälta karamellerna. Dvs vandra runt lite på gården, ta det lugnt, ge oss förtroendet att slappna av, kunna böja sig lite och sträcka sig framåt-nedåt.

     

www.gustavsborg.com

https://www.facebook.com/pages/Gustavsborg-PRE/107676322606502


#PRE #ridning #häst #ridkonst #akademiskridkonst #AR #longering #Gustavsborg #GustavsborgPRE #glädje 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se