Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 27 maj 2014

Gubben i sadeln igen

Av Ann-Britt - 27 maj 2014 08:21

I förrgår jobbade maken och jag med Azora och Futura. Ridhuset är en bastu så gårdsplanen får fungera som ridbana. Gör vi inget avancerat arbete duger det gott att vara där. Vi tuffar på i skritt och lite trav.


Jag jobbade Azora vid hand först och sedan fick maken agera tyngd på ryggen och jag fortsatte från marken. Just nu tycker jag vi trampar vatten och kommer inte så mycket framåt. Men så är det ju. Bara att traggla på. Det är nog min egen utbildning jag jobbar med känns det som. Att få energi i steget, att sträcka på mig och vara fokuserad.


 


Futura tyckte det var mycket märkligt att vi skulle gå runt kastanjen på lektionen. Jag tyckte mest det såg ut som skrutt när jag jobbade, men när jag sedan såg bilderna ser det minsann riktigt OK ut. Hon har bra förutsättningar den lilla damen. Nu ska vi bara stärka upp ett antal muskler.


     


Här är det ju nästan så det ser ut som hon tänker piaffera :-) och den uppfattningen hade jag inte när jag gick med henne. Oftast är det tvärtom, att jag tycker att "det där gick ju bra" och så ser det ut som skrutt på bilderna. Hm...


   


Det ser ut som hon har lätt för att vinkla sig i haserna och att "sätta sig". Det ska bli kul att utbilda henne!


www.gustavsborg.com

https://www.facebook.com/pages/Gustavsborg-PRE/107676322606502


#PRE #häst #ridning #ridkonst #AR #akademiskridkonst #Gustavsborg #piaff #longering #framåtnedåt #GustavsborgPRE

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se