Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 19 maj 2014

Det luktar död råtta

Av Ann-Britt - 19 maj 2014 19:00

Eller i alla fall tror jag att död råtta skulle lukta så illa. Jag har nämligen använt mitt nässelvatten för första gången ikväll. Vet ni om att det sticks? Och att händerna luktar pest även efter två rejäla tvättningar. Ska hålla undan fingrarna nästa gång. Men jag hoppas mina rosor gillar det.


Hästarna får komma in inatt. Vi ror ner och hämtar dem :-) Jag kan passa på och verka lite när de ändå står inne. Hovarna är lättjobbade efter allt regn. Spanska hovar är inte att leka med en torr sommar. Det är knappt hovtången rår på dem. Bra är väl det kanske, för hästarna, men inte för hovverkaren.


Jag har jobbat lite med markarbete, men inte ridit på ett tag nu. Har haft någon mysko virus som gjort mig väldigt trött och hängig. I helgen var vi sociala med släkten och lät hästarna slöa bara. Helsingborgs Bryggeri i lördags och kalas igår med efterföljande konsert i Frillestads kyrka. Kenneths faster sjunger i kören och de var verkligen otroligt duktiga. En skön avslutning på kalaset. Om ni inte redan vet det kan jag rekommendera konserter i kyrkor. Oftast gratis och de flesta gånger av hög kvalitet. Vi åkte runt en del förra sommaren och hade hur trevligt som helst.


 


Tuss hjälper mig att städa kökslådan. Idag har hon varit med och gjort Feldenkrais och vi har försökt meditera. Feldenkraisen gick prima och min onda nacke blev rörlig som om den gick på kullager. Meditera gick ju inget vidare. Så fort rösten på Youtube tystnade och man skulle vara närvarande i "sin kropp" eller "i nuet" eller vad sjutton hon nu sa, låg jag bara och tänkte på våra nya stallfönster och min målning. Det där mantrat funkade inte alls. Tuss var däremot jätteduktig. Hon låg alldeles stilla och var sådär fint närvarande som matte misslyckades totalt med.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se