Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 17 maj 2014

Vi har haft en bror-duktig-vecka

Av Ann-Britt - 17 maj 2014 09:40

Vi har varit riktigt produktiva i veckan. Ni som följer mina äventyr på facebook har nog sett mina flygfoto över gården. Usch, det där med skylift är inte roligt. Jo, efter ett tag då blir jag lite dumdristigare och åker kors och tvärs. Men emellanåt när korgen svajar som värst får jag lätt panik.


När jag gick upp första gången var jag kräkfärdig av rädsla. Jag har tvättat vindskivorna och det innebär att liften går så högt det går och så långt ut det går. En sjudjäkla vinglig upplevelse med en 18 meterslift. När jag står där, Kenneth har gått in för det var rätt sent på kvällen, jag är utan mobil, så vägrar den förbannade tingesten att gå ner. Då flippade jag fullständigt och det slutade med att jag bankade vilt med skurborsten i taket tills Kenneth kom ut och räddade mig.


Jag hade väl bara haft för bråttom och inte kollat om den rörde sig när jag höll ner spaken länge nog :-) för då funkade den helt plötsligt.


Sedan får jag goda råd, som jag inte vill ha av maken "Jamen du måste gå så högt det går och sedan....." "Jag går inte en meter högre" skrek jag tillbaka. Dag 2 var jag mer harmonisk.


Men ni ser ju, Kenneth ser ut som en myra!


 


Vi var på Getinge Snickerifabrik och beställde stallfönster. OJ, så glad jag är över att de gräsliga fönstren äntligen ska bytas. Detta är vårt nästa skilsmässoprojekt för vi ska sätta i dem själv. Fast har man renoverat tre hus tillsammans så lär vårt äktenskap nog överleva 15 fönsterbyten också. Eller?


Vi har fått kanonservice av Getinge. Jag får hämta fönstren oglasade för att måla dem. Det kommer att spara mig massor av tid och bekymmer.


Såg på programmet om linoljefärg på Versailles fönster igår kväll. Hade ju tänkt att lasera de nya fönstren, men efter det programmet blir det linoljefärg ändå. Vi har ju det överallt annars, så varför skippa ett vinnande koncept.

Mycket intressant program. Tänk att ha 8000 fönster att måla. Jag ska inte klaga.#Getinge #stallfönster #linoljefärg #Allbäckslinoljefärg #måla #skylift #Allbäck

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se