Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 25 april 2014

Nu är min sommar inledd med skit under naglarna och hästarna ute

Av Ann-Britt - 25 april 2014 10:12

Vilken underbar känsla. Hästarna trivs lika mycket som jag. De var så lugna och harmoniska igår kväll när vi gav dem hö. Killarna hade inte ens ätit upp sin giva över natten. Ingen kom springande imorse när vi kom med nya höpåsar. Då mår de gott. De har hittat nytt bete runt hörnet, mot byn, där det tidigare var väldigt blött. Det har torkat upp och gräset är frodigt och fint.


   


Tiger var min trädgårdskompis och jag saknar honom så. Nu har Tuss beslutat att hon ska ta över hans roll och hjälper mig lika friskt som Tiger brukade att dra ogräs och lite annat typ blommor som kanske skulle stått kvar. Det är smällar man får ta för att ha sällskap i rabatterna.


   


Häggen blommar och kärsbärsträden likaså. Mina hejdlösa rosor har fått fart. Min tanke var att frisera dem så clematisen fick lite utrymme, men helt plötsligt såg de ut så här. Inne i den vällande rosmassan finns en präktig clematis. Jag får nog ut och ta ett ryck med sekatören. Mina egenhändigt sådda stockrosor blommar nog i år och det ska bli spännande att se om de ärver mammans färg, svart. Tror dock inte det. De blir granna mot stallväggen vilken färg de än får.


   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se