Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 24 april 2014

Nu ska det kanske bli föl efter våra hingstar

Av Ann-Britt - 24 april 2014 11:28

Det hoppas vi om allt går som vi planerar. Men det är många tankar som snurrar i mitt huvud. Gör vi rätt som riskerar hingstarnas goda vänskap? Har vi väl delat dem och låter dem betäcka kan vi inte släppa ihop dem igen denna sommar och kanske aldrig mer igen. Det vet vi inte förrän det i så fall är för sent.


Fy så svårt. Samtidigt är det bra synd att låta dem gå och bara leka när vi satsat så mycket både arbete och pengar för att få fram de blodslinjer vi har. Säljer vi dem blir de nästan garanterat kastrerade med en gång och jag är allt bra nyfiken på vad de kan ge för avkommor. Ska vi själv köpa in semin när vi har så bra blodslinjer i stallet? Det känns också dumt.


Finns det fler som vill ha avkommor efter dem? Det vore trevligt om det kom fler ston då känns det lite mer meningsfullt att dela på killarna. Vi tänkte använda Aciano till Aguila och Bailarino till Azora. I vårt fall blir det fribetäckning och sedan får de gå med sitt sto i sommar.


Grabbarna Grus i bustagen


   


Men så här gosiga är de för det mesta


   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se