Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 31 mars 2014

"Bästaste" Hanna

Av Ann-Britt - 31 mars 2014 18:47

Stort tack till Hanna och alla trevliga kursdeltagare som var här i helgen.


Så fick vi återigen bekräftat att Hanna är en mästerlig instruktör. Hon lyckas få fram positiva framsteg för alla, både hästar och människor. Med lagom stora krav lotsar hon alla vidare mot nya fräscha mål. Jag tycker dessutom att vi har ett ambitiöst gäng här som kämpar på hemma med sina läxor mellan kurserna.

Det är väldigt roligt att ha förmånen att följa er.


Jag snurrade mest runt på lördagen och hann inte sitta och titta speciellt mycket. Dvs ungefär en kvart :-) Men söndagen hade jag lite bättre förutsättningar och hann kika en hel del. Blev så sugen på att hämta en häst och vara med.


Ingrid och jag provade de två sadlar jag fått låna hem över helgen och vi bestämde oss för den ena. En vacker brun Ecuyer. Begagnad, men i fint skick.


Jag "red in" Aciano och Bailarino snabbt och lätt vid 7-tiden lördag morgon. Skämt åsido, jag provade sadeln på dem och de tyckte den var prima. De har aldrig haft sadel på sig. Jag tog först Aciano och då tittade Baila så längtansfullt så jag var tvungen att testa på honom också.


Azora provreds i den söndag morgon.


Aguila och Estela fick också testa och det verkar som den funkar på hela gänget. Inte fy skam. Nu ska vi bara banta ner några av dem så blir det ännu bättre. Sadelgjorden som hörde till kunde vi glömma. Det blir till att köpa en längre. Jag tror att jag ska ha en med rejäl elastik i. Tycker att det blir alldeles för statiskt utan elastiska delar. Jag får införskaffa en billig variant så länge. Allt kostar ju en förmögenhet.


 


Tog en runda i trädgården och nu blommar t o m tussilagon.


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se