Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 18 mars 2014

Heureka

Av Ann-Britt - 18 mars 2014 19:58

Den spanska räven rev en annan....jag tror hon kan det :-)


Ingrid och jag har grunnat över hur vi ska lösa samlingen för Azora och hjälpa henne att få upp sin rygg och ge oss en ärlig böjning och ställning. Det blev mycket det där. Hon gör så gott hon kan, men det har inte riktigt blivit till 100 % rätt alla gånger. Så länge hennes öron pekar bakåt är hon inte avslappnad i rygg och hals. Hon har inga sur-öron utan de är bara vända bakåt. Halsen är inte helt avslappnad. Vi vill se underdelen av halsen lös och mjuk.


Men ikväll, så tusan i det, kom vi på en grej som fungerade. Ingrid hoppade upp, barbacka, med tyglar och jag gick baklänges med linan fäst i mittringen på kapsonen och med spöet som stöd på yttersidan av bogen.


DÅ HÄNDE DET. Azora slutade att skjuta ut bogen. Hon lyfte sin rygg, svingade inunder sig med bakbenen och DÅ kom öronen framåt. Jippi! vilken känsla. Ingrid kunde känna precis hur Azora lyfte bakbenen och hur musklerna jobbade. Först vid manken och sedan kom hela ryggen igång.


Det ska bli spännande att se om det funkar även nästa gång. Det är en färskvara det här med hästutbildning. Dagens form på både ryttare och häst avgör vad som händer och man får ta varje dag som en helt ny utbildningsdag. Inte jämföra med det man gjorde tidigare osv. Och fy så svårt det är. Det gick ju så bra förra gången...


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se