Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 13 mars 2014

Idag har jag blivit välmotionerad

Av Ann-Britt - 13 mars 2014 15:46

Futura och jag inledde morgonarbetet i ridhuset kl 7.30 Vad tusan har det farit i mig? Lilla Futura-stumpan kommer att bli till salu men vi vill förbereda henne först. Jag har inlett inridningsarbetet med markövningar och hon har fått på sig tömkörningsgjord. Detta mest för att ha haft något spänt runt magen. Det var inga problem med det alls.


Hon har en makalöst fin egenskap och det är hennes otroliga nyfikenhet. Den gör att hon är orädd och social. Är det något konstigt ska hon genast fram och kolla det. Hon springer aldrig ifrån något utan mer troligt mot. Hon är den som alltid kommer fram i hagen och ska kolla vad man gör eller vem man är. Hon var den enda av våra ston som villigt badade förra sommaren. Jippi, något nytt och kul.


Efter det lilla passet följde det sedvanliga stalljobbet och sedan kunde Kenneth och jag inte motstå det underbara vädret. Packade in Azora och Futura och tog en prommis på Söderåsen. Nu är jag både lite röd om kinderna efter allt solljus och ganska trötter.


Det påstås komma dåligt väder i helgen. Gäller att passa på och njuta.


   


Futura med gjord och hennes vackra öga.


 


Utsiktsplats på åsen. Vi ser faktiskt vår gård härifrån. Dock lite svårt att förklara var den ligger. Men det är en liten vit prick i fjärran som är vårt ridhus.


 


Vi släppte ut i ottan. Morgondimman låg kvar. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se