Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 8 mars 2014

Det är jobbigt att ha barn

Av Ann-Britt - 8 mars 2014 20:02

Eller? Läs "Hej jag heter Ola..." först så förstår ni vart jag vill komma med blogginlägget.


http://hd.se/mer/2014/03/08/hej-jag-heter-ola-jag-ar-pappa-och/


Jag har inte sett Jills veranda med Gidlund än, men ska göra det. Fast jag får säga att jag är tacksam över livet ändå.


Vi var barnvakt idag till lilla barnbarnet och det är helt makalöst trevligt. Han och jag gick upp för att vila en stund och båda två behövde sova en stund. Han låg på min arm och blev alltmer stilla. Sedan sov han sött. Jag hade hamnat på högkant och nära ytterkanten i vår dubbelsäng. Mitt huvud låg lite vridet och hängde nästan över kanten, men jag nändes inte flytta honom om i fall han skulle vakna.


Han låg på min arm med huvudet mot min kind och så la han sin lilla hand över min arm. Då kom tårarna och jag är ju bara helt tokförälskad i ungen. Hjärtat nästan svämmade över när jag tittade på hans lilla ansikte.


Till slut fick jag petat in hans snuttefilt under mitt huvud och jag tror jag slumrade till. När han vaknade hade vi en lång konversation om livets under och andra mirakler. Tror jag. Åttamånadersbebisar snackar inte helt tydligt och redigt.


Jobbigt med barn? Ja, det är det kanske men då ska man nog se och lyssna på Gidlund.

Imorgon är vi barnvakter igen :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se