Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 27 februari 2014

Azora är redan en väldigt bra läromästare

Av Ann-Britt - 27 februari 2014 18:47

Hon är superkänslig för tyglarnas inverkan. Det gör inte att det bir lättare, tro inte det! Tvärtom, det är verkligen som att hålla en fågelunge i handen och försöka hålla den mjukt och fint. Minsta lilla tryck så slänger hon med huvudet eller spänner sig och talar om att vi är klantiga.


Det lustiga är att om jag (och det är av någon märklig anledning alltid jag som hamnar bredvid nu när maken också har återupptäckt ridningen) tar i mittringen på kapsonen så mjuknar hon direkt, slappnar av i halsen, ställer och böjer hur fint som helst.


Men det kan ju bli lite enformigt att alltid behöva ha mig vid sidan. Det är träning, träning, träning som gör susen…. Och då menar jag inte av hästen utan av ryttaren. Vi skulle kört ta-upp-och-släppa-ut-tyglarna-träning, men så kom våra hundkunder tidigare än beräknat och koncentrationen tröt.


Nu ska jag försöka välja på att äta god middag eller gå ut i stallet. Hm, jag tror jag vet vart åt det lutar. Men det är himla bra att maken engagerar sig i träningen för han är otroligt målinriktad. Till skillnad från mig som gärna låter god mat och annat trevligt distrahera mig. Vi får väl se om han hinner hem i tid för att ta mig i öronen och leda ut mig i stallet. Vi ska hinna se Antikrundan också ju.


 


Gissa vad det är.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se