Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 22 februari 2014

Överlyckliga flickor och trasigt staket

Av Ann-Britt - 22 februari 2014 10:32

Efter min fb-film är det bäst jag förklarar varför det som hände hände innan ni tror att vi har helt korkade och sjövilda ston.


I somras slog vi ihop två hagar och gjorde en megastor sådan med en gång emellan. Idag tänkte vi släppa tjejerna i den övre av dessa två UTAN gång alltså. I mitt halvt övertrötta tillstånd vacklade jag med Kenneth ner vid 7-tiden och slog i stolpar och satte ihop eltrådar med skarvbleck. Tre stycken trådar. Bra och stabilt staket...


Gissa om flickorna blev glada när vi släppte? Tyvärr hade de missat att gången mellan hagarna inte längre fanns. Aha, tänker den uppmärksamma läsaren. Det där blev nog kul. Mycket riktigt. De laddade från några hundra meters håll och tog ordentlig fart för nu skulle de kuta in i nästa hage. Tja, det resulterade i att tre skarvbleck flög omkring, alla tre trådarna gjorde detsamma. Som tur var så var Aguila den första ut i gången, som nu var helt öppen åt alla håll. Klok som hon är vände hon tvärt och fick hela flocken med sig tillbaka in i den hage där de förmodades tillbringa dagen.


Snuttorna, vi blev faktiskt lite rörda över deras glädje. Det var ju inte alls meningen att de skulle rasera något. De blev så himla besvikna och stod och tittade på oss när vi knöt ihop trådarna. Vi får köpa nya skarvbleck.


De har kommit över besvikelsen och går nu och njuter på sina 3 hektar, något mindre lerig hage. 


 
ANNONS
 
Alvis

Alvis

22 februari 2014 11:07

Hej! Vilken jättesöt och läsvärd blogg du har, Verkligen! :)

Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.

Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? SE DEN GÄRNA!!

Ha en bra dag, Kram! ^^

http://PeaceOfLove.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se