Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 30 januari 2014

Det bor ett monster i vårt ridhustak

Av Ann-Britt - 30 januari 2014 19:59

I alla fall är våra ston övertygade om detta. Någon sorts gubbe-i-lådan hoppar upp och ner, ut och in igen i vårt ridhustak. Vi lyckades hitta en plåtslagare som tog sig på uppgiften att klättra runt på isigt plåttak och laga stormskadan innan vår hundkurs i helgen.


Kenneth slirade iväg och hämtade en 18 meters lift imorse. Inte helt kul att köra i 30 km på igensnöade vägar med detta monster bakom bilen. En bil flög i diket precis framför Kenneth, men med megaliften bakom vår bil så kunde han inte göra mycket för att hjälpa till. Bara försöka styra hårt åt vänster för att bilen skulle gå rakt fram. Låt mig säga att han var rätt så trött efter den turen. Imorgon ska det snöa igen och då ska liften tillbaka, samma väg :-(


Våra stolliga damer har inte gått upp och ätit sitt hö under dagen och de var präktigt hungriga när vi tog in dem vid 17-tiden. Tossamajor. Ute en hel dag i snöig hage utan ett grässtrå. Låt mig säga att de var inte fullt så harmoniska som de brukar vara när vi hämtade dem. De stod längst ner, längst bort från ridhuset hela dagen. Stora fina högar med hö väntar dem imorgon vid utsläpp. Om inga vilda djur äter upp det i natt.


Vi avmaskade 6 hästar till den facila summan av drygt 2000:- Står det häst på något så kan man tydligen ta hur mycket betalt som helst. Men, vi är inga avmaskningsfantaster och gör det sällan. Fast vansinnigt irriterad var jag ändå. Det ska jobbas många timmar för att betala de sex sprutorna.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se