Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 15 januari 2014

Det blev en mycket lyckad prova-på-dag

Av Ann-Britt - 15 januari 2014 19:27

Stort tack till besökare och instruktörer! Ett 30-tal personer samlades och det var väldigt kul att jobba tillsammans med tre andra tjejer som också brinner för hästens bästa. Vi visade olika saker men vi har samma grundinställning till människa och häst. Vi är dessutom helt eniga om att dressyren är till för hästen och inte tvärtom.


Ann inledde med AR-lektioner och de flesta fick prova från marken. Framåt, nedåt i böjning och ställning var temat. Azora ryckte in som lektionshäst och jag fick veta att hon skötte sig fint.


Anna jobbade i lektionslokalen med folk som ville testa Feldenkrais. Vi fick först, allihop, prova en sittande lektion och det verkade som flera fick aha-upplevelser för sedan blev bokningslistan full.


Jag ledde gänget genom vår miljöträningsbana och visade även lite TTouch. Azora var förstås med även här   


Efter det följde klickerträning med Malin och det var många intresserade av. Det vill vi veta mer om nästa gång. Azora skulle varit med här också, men fick två rid/sitslektioner inbokade och hon "vilade" ett litet tag istället. Goa pålle, som hon jobbade. Ja, det var inte fysiskt ansträngande alls, men det var ju dock helt nya personer som hanterade henne och full fart runt henne hela tiden. Hon är en pärla.


På fotona har Milla kört in sitt släp, plockat ut sin "moppe" och lastar sin häst. Allt utan att Azora lyfter ett ögonbryn. Det är bara gungbrädan kvar av vår bana. Annars hade vi presenningar, flagga, paraply och lite annat spooky. Fast alla hästarna var modiga krabater och tog sig runt utan problem.


Här finns många fler bilder samt trevlig text om vår dag:

http://www.bjuvsnytt.se/index.php/reportage/409-en-dag-i-gunnarstorp-i-hastens-tecken


Den 2 mars gör vi om något liknande. Håll koll på vår hemsida.


   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se