Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 28 december 2013

Lösenordens förbannelse

Av Ann-Britt - 28 december 2013 10:59

Undrar hur många saker man har som kräver lösenord. En hel del kom jag på när jag skulle installera mitt liv i min nya telefon. Jag är dessutom duktig så jag har en massa olika lösenord, för det ska man ju.... Jag har skrivit upp de flesta, men också lyckats byta lite då och då tydligen utan att skriva upp det nya ordet. På en del kom jag inte ens ihåg mitt användarnamn.


När jag väl samlat ihop de flesta och loggat in kom jag på att om någon snor min telefon är det fritt spelrum och alltså måste jag logga ut om jag lämnar hemmet. Åh, jag får stanna här med telefonen tryggt i fickan.


Det borde ju gå att låsa den om den är inaktiv någon minut, som min dator. Stänger jag locket måste jag låsa upp den med lösenord. Det har jag själv valt och det borde ju finnas på "fånen". Finns det? Någon teknisk person som vet? Bara tanken att logga ut på allt och sedan komma ihåg alla lösenorden gör mig lite svag. För nu har jag passat på att byta igen.

Det är rysligt roligt med alla appar. Nyhetens behag var kul och jag laddade ner en massa som jag kanske kan behöva, men det går att stänga av den. Minsann   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se