Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 22 december 2013

Fikapaus och kraftsamling

Av Ann-Britt - 22 december 2013 11:01

Idag var det segare än vanligt att masa sig ut i stallet. Regnet har smattrat mot rutorna under natten och då vet vi att det är vadarstövlar som gäller idag igen.


Men, tusan om inte Ninfa ser lite fräschare ut. Hon får sitt mirakelpulver och det äter hon glatt och igår tog hon några hoppsasteg i hagen när vi tog in dem. Jag skulle få räkna med 3-4 veckor innan jag såg någon bättring och det har bara gått drygt en. Vågar knappt tro det, men oj så roligt det skulle vara om det faktiskt hjälpte. Då kan hon eventuellt få en bebis till. Precis som hon vill.


För- och nackdelar med att ha hingstarna tillsammans med stona är att det är tydligt när de brunstar. Aguila hade vänt upp och ner på hela sin bädd och ville prompt pussa Baila innan vi gick ut. Tidigare i veckan var det Divina som var kär i honom. Aci piper frustrerat över att ingen vill pussa på honom, mer än matte.


Då var det dags att dra sig ut igen, efter en lite längre kaffe- och krafthämtarpaus.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se