Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 21 december 2013

Det lilla i livet är det stora

Av Ann-Britt - 21 december 2013 16:48

Jag hade ett citat på min fb för någon dag sedan om att man ska vara rädd om det lilla i livet för en dag inser man att det var det som egentligen var det stora i livet.


Det kan vara den där lilla kattungen man får hålla, eller några steg i perfekt harmoni med sin häst eller som idag när jag fick nöjet att vara barnvakt åt vårt lilla barnbarn.


Han var rysligt trött. Efter en slurk "välling" somnade han i min famn i soffan. Vi halkade oss längre och längre ner i de mjuka goa dunbolstren. Drog mohairfilten över oss och så låg jag och halvsov med hans lilla varma kropp intill mig. Hans sammetsmjuka och varma hjässa mot min kind.


Efter en rejäl sovstund vaknar han och tittar forskande på mig. Ungefär som "vem tusan är nu den där tanten? Jovisst, det är ju mormor" och så får jag ett härligt leende och en harang fullkomligt obegriplig monolog. Den här sortens små stunder i livet är de som alltid stannar i minnet.


Idag är det vintersolståndet och NU vänder det!


    Capitano G och hans pappa, Utrerano VII 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se