Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 21 november 2013

Bröstkorgsrotation och presenningsträning

Av Ann-Britt - 21 november 2013 18:16

Igår fick Ingrid till bättre bröstkorgsrotation på Azora och lite böjning och ställning på rakt spår. Det här känns som kodspråk, men ni som var med på helgens kurs hänger i alla fall med. Det gick bra med andra ord.


Jag fick för mig att träna Estela med presenningsvandring. Har inte gjort det på några år :-) och då slutade det med att hon raskt befann sig i andra ändan av ridhuset. Men efter våra strandpromenader bland solande människor, viftande med badlakan och smällande med solstolar borde en presenning vara en baggis.


Och det var det. Nu har hon varit över, under och vid sidan av en grön prasslande plasthistoria. Travat över osv, osv. Vi har viftat och smällt med den och jag räknar henne som fullärd i detta ämne :-)


Idag har vi haft besök av vår veterinär och Azora, Bailarino och Aciano fick sina tänder översedda. Lite vassa, men annars perfekt bett och inga vargtänder eller annat otyg.


Putte blev vaccinerad och även Aguila.


Imorgon har både Kenneth och jag en helt obokad dag och det ska bli såååå skönt. Det har varit en hektisk vecka.


Nu har vi ytterligare bildbevis på att katterna drar tämligen jämnt.


   


#hästtandläkare #ridkonst #katt #PRE #häst #ridning


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se