Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2013

Det var rätt mysigt att få in pållarna på stall

Av Ann-Britt - 23 oktober 2013 15:33

Lustigt hur fort vi kom in i de gamla vanorna, även om jag är seeeg på morgonen. Jag gick ut och gjorde ett litet träningspass med Divina, släppte ut hela gänget och gick sedan in för att äta frukost. Innan 8 är jag inte direkt talbar, men det kommer kanske   


Hästarna har också funnit sig i rutinerna och verkar tycka det är myckt skönt att få komma in. Vi skämmer inte bort dem med en massa hösilage, så det är inte därför de vill in. De får nöja sig med halm de första timmarna och sedan 2 kg till natten och en tuss på morgonen. Enda chansen att banta dem en aning efter sommarens och höstens enorma gräsätande.


Bailarino har kommit på att han är hingst och behövde en dag innan han kom ihåg hur vi brukade göra i våras. Men han är härlig att jobba med. Men kära nån så stor han känns. Gräset har speedat upp honom ytterligare någon cm tror jag. Även småtjejerna har vuxit. Divina är en tjej i min smak och håller sig på 155 cm. Någon cm mer än mor sin och helt lagom till mig. Nu ska vi bara få lite balans på kroppsdelarna så blir hon en vacker tös.


 


Tuss hjälper oss att packa saker. Det är det jag alltid säger - hur skulle vi klara oss utan katt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se