Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2013

På skåneturné med vår bok

Av Ann-Britt - 20 oktober 2013 11:48

I alla fall kändes det som vi for Skåne runt, Alexandra, Atle och jag. Vi besökte tre olika typer av gårdsbutiker och alla var positiva till "Året runt på Gustavsborg". Uppeppande!

Det verkar vara gårdsbutiker som gäller idag trots all stress och färdiglagat. Folk vallfärdar ut i buskarna och lyckas hitta smutronställena på små grusvägar långt ifrån stadens puls. Vi körde med gps och hade ändå ett bry att hitta. Beslöt oss dumt nog för att inte lita på gps:en, vilket resulterade i 40 minuters irrande tills vi insåg att vår gps hade haft rätt hela tiden. Vi fick se ofantligt vackra skånevyer och berikades med tjusig höstnatur. Och vi fick prata med lokalbefolkningen när vi knackade dörr och frågade efter riktningen.


Atle var väl mindre imponerad mot slutet av resan. Inte lätt att vara med på jobbet när man är tre månader gammal. Hos Adriana, på Brunslövs mejeri, fick han en behövlig ryggsträckar-, mat- och byta-blöja-paus.


Vi sonderar samtidigt terrängen för vår nya bok med god och spännande barnmat, med arbetsnamnet "Stor och liten i köket". Första provfotografering gjorde vi i veckan som gick och om två veckor ska vi fotografera med barn på utflykt. Det är extra roligt att ha dottern med i projektet och barnbarnet givetvis. Han får vara med i smakpatrullen.


När jag fick guiden till "Årets Svenska Måltidslitteratur 2013" från Måltidsakademin i Grythyttan med förord av Carl Jan Granqvist klappade hjärtat ett par extra slag. Tänk att vår bok är med där. När jag ser vilka vi tävlar mot har jag inga större förhoppningar om vinst, men bara att få vara med i kategorin livsstilslitteratur är hedrande.


 


# mat #kokbok #recept #författare #barn #barnmat 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se