Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2013

Jag glömde ju dra bort egenavgifterna!

Av Ann-Britt - 12 oktober 2013 11:01

Mitt inlägg om företagande slog läsarrekord. 410 personer läste min blogg och många höll med. En god vän påpekade att jag glömt dra bort egenavgifterna. Usch, och jag som tyckte det var illa nog som det var när jag räknade ner. Jag gör inte om ekvationen nu. Det är bara att konstatera att vi nästan kommer ner till O:-.


Men vad vore Sverige utan oss småföretagare. Så häng i, ge inte upp. Jobba vidare. Vi sysselsätter massor av människor. Måhända oavlönade, vi som driver företagen, men de anställda får i alla fall lön ;-)


Jag vill inte byta. Tänk att en promenad på stranden med mina hästar ingår i mitt arbete. Eller en skogspromenad. Då känner jag mig lyckligt lottad.


Det innebär att jobba i princip alla dygnets vakna timmar när man är hästföretagare och det krävs annan inkomst också för att ha råd. Så de timmarna måste jag också hitta.


Jag kan inte köpa allt jag önskar och efter ett tag har jag kommit på att jag inte heller behöver allt jag önskade mig. Fördelen med mitt jobb är att hästarna struntar i om jag bär Prada eller H&M på jobbet. Jag har levt det andra livet också där jag kunde köpa allt jag önskade mig och det skänkte inte mer lycka.


Men sponsrar med boxar det gör jag dock inte.


Keep on smiling.  


 


#företagande, #PRE #hästföretagare #häst #lycka #höst #

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se