Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 29 september 2013

Duktiga pållar idag

Av Ann-Britt - 29 september 2013 11:50

Böjning och ställning börjar komma så smått hos Estela. Tänka sig att våga lämna över till matte. Hon gjorde kalasfina halter ute på volten, från trav dessutom. Skolhalten börjar komma och en fin sådan fick vi till. Jag blev otroligt nöjd med henne och belönade med att köra ett kort pass. Ingrid hängde på hennes rygg och det gick också bra.  


Förra arbetspasset med Azora gjordes från marken enbart och nu blandade vi med hälften uppsuttet. Samma där, det gick mycket bra och det var en helt annan glöd i Azora. Förra gången var båda hästarna slöa som bara den. Troligen p g a att vi lyckades komma mitt i sovstunden. Ja, man får ju sätta kraven därefter då kanske? Idag var de med på noterna på ett helt annat sätt.


Vi är så nöjda :-) alla fyra. Det kändes att hästarna också blev stolta över sitt arbete. Då har vi lyckats.


Vad ska jag göra med resten av denna underbara dag. Svårt när det finns för mycket som kräver uppmärksamhet. Fler fönster att putsa, måla stall, tvätta stall, tömma resten av boxarna, måla klart fönster, måla portar. Eller ligga på soffan och läsa magasin? Nu blev det riktigt jobbigt att välja   


#ridkonst #PRE #ridning #inridning

 
ANNONS
 
Ann

Ann

29 september 2013 13:53

Hej Ann-Britt!
Kul att läsa om dina pållar och era framsteg :) Tänkte på det, kan inte du också prova hashtagga dina träningsinlägg med #ridkonst? Det gör Maria Pihl och jag. På så vis kan vi skapa en liten "bloggdatabas" för just #ridkonst :)
Kram, Ann

http://annsridkonst.bloggplatsen.se

Ann-Britt

30 september 2013 08:58

Visst kan jag göra det. Jag glömmer bort de där taggarna. Ibland får jag till det :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se