Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 28 september 2013

Matgaladag i Eslöv

Av Ann-Britt - 28 september 2013 19:59

Kära nån vilket intresse Matgalan väckte. Det formligen kryllade av folk och det var nästan omöjligt att ta sig fram i gångarna. Hur kul som helst. Nu var det ju inte böcker folk ville ha (och det hade jag med mig) utan mat, mat och åter mat. Så nästa gång blir det till att plocka med frukt, marmelader, bröd och kakor. Jag är så trött på alla våra äpplen och päron att jag inte tänker på att de kan locka till köp. Kunde haft kilovis med frukt med mig idag! Vår granne sålde hundratals kilo äpplen. De fick ringa hem och beställa fram mer. All vår fina ekologiska frukt som hästarna glatt käkar upp. Den kommer i alla fall till nytta.


Men jag gjorde en utflykt tvärs över torget och sålde böcker till bokhandeln i Eslöv och fick, på mässan, kontakt med en trevlig utställare, som köpte böcker till sin butik och som är intresserad av att vara med på nästa projekt.


Min underbara dotter och lika underbara barnbarn följde med och förgyllde min dag. Lilla barnbarnet, 3 månader gammal, höll igång och log och skrattade åt alla. Goa lilla unge. Det är skönt med hjälp. Tämligen omöjligt att lasta ur, ställa fram grejor, parkera bil osv, osv ensam. Då lär rekvisitan promenera iväg under tiden...


Vi stod granne med en kalvdanstillverkare och de tog lätt hem segern som bästa matproducent. Mycket välförtjänt, för den var urgod. Gunnaröds heter gården och finns utanför Eslöv.  Mycket tevlig familj och jag önskar dem all lycka. (De är de grönklädda på fotot.)


Jag träffade ett par som gått kurs här och några andra bekanta. Kul att bli igenkänd även utanför hemkommunen.


Så här mycket folk var det redan vid öppnandet.


   


Vår bok i solskenet.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se