Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 19 september 2013

Vår kattsluss fungerar rätt bra nu

Av Ann-Britt - 19 september 2013 19:37

Vi har inte släppt ihop Tuss och Putte igen, men snart nog kan vi göra ett nytt försök (tror vi). De börjar bli lite nyfikna och kollar in varandra under dörrarna. Tuss får 10 cm tjock svans när hon ser huliganen, fräser och morrar. Nu anser hon också att det här är hennes hus.


Tuss är en helt ljuvlig katt. Hon har verkligen bott in sig, är makalöst kelig och så snäll. Vi märker att hon har haft ett bra hem tidigare för det finns ingen misstänksamhet mot oss människor alls. Hon har slutat gömma sig och hälsar frejdigt även på gästande människor.


Utevistelse är mycket spännande men hon går inte längre bort än att hon har koll på var jag är och att hon ser köksdörren.


Tack och lov att vi har stort hus. De har stor plats att röra sig på de små liven. Under dagen är Putte ute och då regerar Tuss hela huset (och oss). På natten får hon hålla till godo med halva nedanvåningen och Putte får rå om oss.


De är så lika varandra och snart nog gör vi väl fel när vi slussar. Tror att vi stängt om Tuss och släpper in Putte osv. Ett pyssel, men det är hon värd den lilla fina kattfröken. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se