Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2013

Gårdagens övningar gav läkande effekt

Av Ann-Britt - 30 augusti 2013 07:54

Efter allt fönsterskrapande, målande, boxtömmande, halmande, halmrullande, grävande så hade min högeraxel och vidhängande arm pajat och jag hade svårt att lyfta armen.


Döm om min förvåning när jag igår kväll kunde konstatera att jag kunde lyfta armen utan problem. Idag har jag inte ont. Jippi!


Vi var lätt höga igår, både gubben och jag, efter allt vi varit med om. Trötta men ändå pigga och glada. Rätt skön kombination.


Idag var jag uppe med tuppen, eller rättare sagt katten, vid 6-tiden. Plockade in tomater och provar nu att göra Camilla Plums tomatsås på burk. En konserv bestående av tomat, örter, vitlök och lite olivolja. Jag kommer förstås inte ihåg receptet exakt utan gör min egen variant, inspirerad av Plum. Burken står i ugnen och det puttrar glatt i den. Intressant att testa. Det blir alltid för många tomater som mognar samtidigt och det vore trevligt att ha ett bra recept så jag kan ta tillvara det röda guldet jag kämpat med.


 


Jag blir pikad för min gamla telefon hela tiden. Va, har du en sån gammal grej får jag höra. Ska du inte ha en smartphone för då kan du jobba överallt. Ja, just precis det vill jag inte. Jobba överallt alltså. Tycker det är sååå skönt att kunna stänga datorn och då är jag inte nåbar via mail. Jag stänger t o m telefonen på kvällen och ibland på helgen när jag är på det humöret. Det är helt galet att vara nåbar överallt hela tiden.


Nu har jag dessutom fått ännu mer vatten på min kvarn för Gamla Bettan tåler att ramla från andra våningen, ner i stentrappan gå i tre bitar, bli hopsatt och fungera alldeles utmärkt. Gör om det med en smartphone!


(Ja, jag slängde inte ut henne genom fönstret utan hon ramlade ur fickan när jag putsade fönster)  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se