Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2013

Vilken spännande dag!

Av Ann-Britt - 29 augusti 2013 18:19

Vi håller på att utarbeta ett mycket intressant och spännande koncept tillsammans med två "teatertjejer", Karina och Nina. Idag skulle vi få prova några av deras övningar. De har tidigare varit hos oss och provat några hästövningar.


Gruppen bestod av Kenneth och mig samt tre vänner (Merete, Suzanne och Ulrika). Vi fick många goda skratt. Försök själv tränga ihop er (stående) fem personer på tre stolar plus en fjärde stol som ni ska flytta så att ni kan ta er diagonalt över golvet utan att nudda med fötterna i golvet. Förstod ni? Knappt vi gjorde heller, men kul var det och vi fick ett väldigt tight samarbete när vi klängde oss fast vid varandra och roligt hade vi. Det gäller att ha tillit till varandra dessutom.


En annan övning bestod av att blundande (alla fem i grupp) ta ett rep och bilda en stor kvadrat. Lite svårt att förklara det också, men vi fixade det superfint. Vi fick till en stor fyrkant med nästan exakt 90 gr vinklar.


Två övningar involverade Aguila och Azora och det var kul att se hur de mot slutet faktiskt försökte förstå vad vi höll på med och plötsligt blev medlemmar i gruppen, trots att de gick helt lösa. Aguila klurade och grunnade och ett tu tre var det hon som tog initiativet till hur vi skulle röra oss. Spännande.


Vi är helt slut i skallen och väldigt nöjda med dagen. Tack till alla som var med!


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se