Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2013

Halmen på loftet

Av Ann-Britt - 28 augusti 2013 20:18

80 storbalar prima halm landade på gårdsplanen igår och idag har vi fått hjälp att lyfta upp dem på skullen. Det tog ett par timmar sedan låg de på plats och vi blev motionerade.


Gästboxar är halmade till helgens kurs. Nu återstår vatten i hinkarna och sopning. Vår egen stalldel får stängas för den är så rysligt svalförstörd. Nu får de där pjoddarna gärna flytta. Fast å andra sidan, när de gör det betyder det att det är höst och det vill jag inte. Jag vill både ha kakan och äta upp den tydligen.


Alexandra har hjälpt mig med städning av lektionslokalen och det var väldigt skönt. Detta blir en sjudagars jobbvecka. Hej och hå :-)


Vi har planerat helgens mat och jag har hunnit handla en del. Alexandra ställer upp med matlagningshjälp också. Underbart! Dessutom får jag ju då pussa på barnbarnet emellanåt.


Kursen fylls av nio förväntansfulla ryttare och lika många fotfolk. Det är länge sedan AR-kurserna drog så mycket folk. Trevligt!


Jag gratulerar Ann Nihlgård, en av våra trogna kursare, som numera undervisar i AR och som lyckades få sin ridklubb att boka en helg med henne. Det sprids sakta men säkert och trots att AR funnits så länge är det fortfarande många som inte känner till det. Förhoppningsvis följer fler ridklubbar i spåren.


Eftersom allt fler av våra kursare börjar undervisa blir också fler intresserade av att komma till fots på t ex Hannas kurser. Den teoriundervisning som Hanna erbjuder går inte av för hackor och blir ett bra komplement till träningen för olika väpnare.


 


Aguila


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se