Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 23 augusti 2013

Det kändes konstigt att ha hästar i stallet imorse

Av Ann-Britt - 23 augusti 2013 11:05

Azoras sår såg fint ut idag. Svullet förstås, men annars fint.


Jag är inte den morgonpigga typen. Vacklade ut vid 7-tiden, utan glasögon, och vinglade iväg ner till hagen med flickorna.


Efter frukost tömde jag de tvättade boxarna på vatten. Vattnet fick vara kvar över natten för att lösa upp det skräp som satt fast i golvet. Nu är det äntligen klart.


Skördade några små gula tomater. De andra börjar också mogna. Finns alltså hopp om lite egenodlat.


 


Den här var bättre än väntat. Dansk export heter den. Jag är alltid lite tveksam till om så stora tomater ska hinna mogna, eftersom vi inte har växthus.


 


Dahlior har börjat intressera mig, från att jag tidigare tyckt att de var förfärliga. Men de är ju riktigt tacksamma och jag gillar de lätt hysteriska färgerna.


Jag har haft en som överlevt 7-8 vintrar, utan att grävas upp, men så ifjol försvann den. Döm om min förvåning när det nu dyker upp en sak som väldigt mycket påminner om den i rabatten, mellan de andra dahliorna. Det ska bli spännande att se om det verkligen är den när den blommar. Eller kanske bara en liten knöl jag tappat från de andra. Det hade varit kul, för det var en present från min morbror, som inte längre finns med oss. Ett färgglatt minne.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se