Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 21 juli 2013

Finaste Futura-gumman

Av Ann-Britt - 21 juli 2013 14:47

Så här med succén given vågar jag säga att Futura inte blivit lastad sedan hon var föl. Hm, så kan det gå när man har många hästar och ridhus. Nu fick vi för oss att hon skulle få åka med till stranden, eftersom hon säkerligen skulle gilla att bada och vi ville ha bilder med badande häst. Tänk vad vi människor får för oss.


Som tur är, är Futura den mest sociala och nyfikna häst, så hon tyckte också att idén var lysande. Vi tog med oss mor, Estela, och de gick in i släpet som om de aldrig gjort något annat än åkt släp tillsammans. 


Futura var sjöblöt av svett när vi kom fram. Lite läskigt hade det alltså varit. Ändå kikar hon ut med spetsade öron och undrar vad vi hittat för spännande nu då. Hon knatade på med stort intresse genom sandklitterna och ner på stranden.


Ingrid offrade strumpor och skor och hoppade i böljan den blå tillsammans med valpen Belle. Himla kul tyckte Futura och hoppade efter.


Alla Estelas avkommor är sena i utvecklingen och kan framstå som lite allmänt förvirrade som små, men de tar sig med bravur när de börjat mogna. Det som var Futuras lite påfrestande sidor som liten har nu blivit hennes styrka. Hennes nästan översociala sätt, enorma nyfikenhet osv kan vändas till något gott. Hon bara måste fram och kolla allt och hon litar på oss till 100%. Trots att hon upplevt resan som lite otäck gick hon in utan problem när vi skulle åka hem.


Då ska vi ändå tillägga att ungdomarna hade rave-fest i skogen. Ja, det är alldeles sant. Vi lastade hästarna till dunkande rave-musik. Inga problem med PRE.


   


Ska jag verkligen gå i? Fast Belle vågar ju...


#PRE #häst 


   


OK!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Magda

21 juli 2013 23:17

Vad jättehärligt det ser ut!:-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se