Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 24 juni 2013

Vänster hjärnhalva har taigt semester o höger lever loppan

Av Ann-Britt - 24 juni 2013 17:23

Jag sitter och glor på pappershögen på kontoret och känner på något märkligt sätt att jag borde engagera mig i den, men jag får bara inte till det. Rensar ogräs istället och planerar nya roliga projekt med bl a teater och hästar. Det känns mer lockande än pappersjobb.


Vi hade maximal otur med vädret igår. Allt regn föll över Krapperup och vinden ven. Vi plockade ut och in våra böcker och grejor. Till slut gav vi upp när tältet bröts i två delar och allt var dyngsurt. Inget väder att lägga fram böcker precis. Fast vi hade trevligt ändå. Vi träffar alltid en massa människor som vi inte sett på länge och det är fullt upp.


Kenneth och jag var tämligen slutkörda när vi kom hem, så vi tog Estela och Futura och vandrade byavandringen för att rensa hjärnan och koppla av. Kanonbra träning. Vi möter allt som normalt sett skrämmer vanliga hästar från vettet. Men inte våra. Jag kommer ihåg när jag red ut på vårt halvblod. Det kunde räcka med en brevlåda eller en soptunna för att hela världen var emot honom, tyckte han. Här är det rosa badbaljor, skrikande barn, tåg, bilar, alla slags byggsaker osv, osv.


Tror att pappershögen får vänta en dag till. Vänster halva sover gott fortfarande.


 


I utkanten av byn, med fina åkrar bredvid oss. På första delen av promenaden har vi bara hus på vänster sida, men sedan blir det mer livat omring oss.  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se