Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 22 juni 2013

Han är mästerlig, Gardell

Av Ann-Britt - 22 juni 2013 14:42

Bra början på Sommar. Gardell lyckas på mig att gråta både av glädje och sorgsenhet. Hans möte med Meryl Streep var hysteriskt, fast egentligen inte, och Viktorias tal gripande. Alla som var med då det begav sig, för 30 år sedan, när AIDS "upptäcktes" kan väl med skam minnas hur det var.


Jag befann mig i modevärlden och ganska nyss hemkommen från vår tid i London och alla män (nästan) i min bransch var gay, så jag var inte särskilt chockad eller upprörd över dessa farliga varelser. Konstigt nog talades det bara om män. Alla gravida ombads testa sig hos barnmorskan (jag väntade vår dotter) för man kunde minsann aldrig veta... Fast hur jag skulle kunna bli smittad om det nu bara drabbade homosexuella män kan man ju fundera på.


Det tisslades och tasslades i Stockholms innevärld om vem som möjligen var "sån" och visst kommer jag ihåg en del underliga dödsfall. Det viskades om självmord. Jag har inte sett TV-serien "Torka aldrig tårar.." men ska nog göra det. Eller kanske läsa boken. Skäms på oss människor!

 
ANNONS
 
skogsfrua på dal

skogsfrua på dal

24 juni 2013 11:44

Jag såg Tv serien, den var rörande men nog tycker jag fixeringen vid sex är påfrestande. Det verkar inte finnas något annat som är viktigare.

http://barasaras.bloggplatsen.se

Ann-Britt

24 juni 2013 17:21

Jag får ta och titta på den och se vad jag tycker.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se