Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 22 juni 2013

Aptitretande program

Av Ann-Britt - 22 juni 2013 12:24

Vi tog en prommis med Estela, Azora och Futura idag. Runt byn gick färden och idag fick vi sällskap av tåget. De var inga problem med det. Coola tjejer.


Futura var ute på vift för första gången och hon njöt i fulla drag. Hon tog täten. Hon har den trevliga egenskapen att allt nytt och konstigt ska kollas in och hon är grymt nyfiken. Mycket användbart när man tränar. Jag trodde hon skulle välja att gå mitt i "flocken" och tycka att saker var lite läskiga, men icke. Hon knatade på och befann sig snabbt på förta parkett. Öronen spetsade framåt och ögonen lyste. Underbart.


Bilder av gänget kommer snart.


Har suttit och segat i fåtöljen med Ernst och sedan Camilla Plum. Alltså, präktigt hugrig nu och sugen på att gå ut och pyssla. Han är allt bra händig den där Ernst.


Jag har tittat på alla trädgårdsprogrammen med Plum (fast inte alla idag förstås) och är nu inne på serien om krydderier. Allt finns på danska playkanalen. Inte hela världen om jag inte hänger med på all danska. Det ger sig liksom av sig själv ändå. Det är så enkelt och trevligt och trädgården är lika full av ogräs som min och lite rörigt överallt. Man behöver inte drabbas av fullständig ångest över den egna röram. Det får inte vara för perfekt då blir jag bara knäckt. Där är ju Ernst på gränsen...


http://www.dr.dk/DR2/camillaplum/camilla-plum-portal/index.htm

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se