Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 19 juni 2013

Vi har fixat fint väder till er inatt

Av Ann-Britt - 19 juni 2013 19:28

Med klass 1 varning för åska- och blixtoväder bestämde vi oss för att ta in alla hästarna. Oh du milda Matilda vilket hallå det blev. Det går alldeles utmärkt att ta in dem mitt på dagen för att jobba och då en eller två hästar åt gången, men alla på en gång blev för mycket för deras hjärnkontor.


Hingstarna hade adrig sett ett sto förr, stona hade aldrig sett en box och ingen hade någonsin varit inne i ett stall. Killarna brölade, damerna ylade och alla for runt i boxarna som tromber. Men hallå!!!


Efter tio minuter kom de fram till att de nog varit i fängelset förr och att de nog sett varandra också för den delen och lugnet la sig igen. Men snälla ni...


När vi väl fått in dem avtog regnet och nu blir det nog ingen åska. Men strunt samma, nu vet vi alla fall att de är i säkerhet och kan därmed alla sova lugnt.


Inga hästbilder idag utan det blir lite från dagens utflykt. Först Mölle by the sea, sedan Krapperup med parkvandring och fika på gården och sedan Höganäs hamn. Efter det var vi nöjda med att åka hem till lilla Bjuv och vila benen.


Krapperups parkHöganäs, stranden


Äsch då, nu får ni ligga på sidan och kolla. Mer från Krapperup.

  
 

    
ANNONS
 
Malin Johansson

Malin Johansson

20 juni 2013 08:04

Ha ha ha ja hästar är allt bra kollriga ibland! stollar!
fina bilder

http://www.havrefallen.bloggspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se