Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 21 april 2013

Träningsvärk

Av Ann-Britt - 21 april 2013 14:35

Hur många fler trädgårdsnördar har träningsvärk idag? Tänk att man aldrig lär sig att trädgårdsmuskler är något helt för sig själv och används aldrig andra tider på året än just nu.


Ännu en odlingslåda tömdes av mig igår och fylldes med rykande varm gödsel. 10 hästars nattgöra går åt för att fylla en låda till hälften. Och det får minsann räcka. Kanonfin fjolårsmylla från lådan blev lagd i rabatterna.


Nästa år ska jag förbereda mig noggrant. Lägga lecablock t ex istället för trälåda och börja redan i februari för att kunna skörda sallad och rädisor i mars/april. 


Melon och gurka gror och i år hoppas jag på lite bättre skörd. Jag är i alla fall en månad tidigare ute i min odlingsiver.


Hästarna stortrivs i det fina vädret och de är nu ute fler timmar än de är inne. Vi funderar på att släppa på utedrift i början av maj. Fast i år får det bli med stödfodring. Helt galet! Men gräset lär inte räcka. Då ska det i så fall ske mirakler.


   


Längtar     

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se